Iris Optic in parteneriat cu Sindicatul „Forum”

Actionam împreuna, câstigam împreuna!

20% discount tuturor membrilor Sindicatului „Forum”

Sindicatul "Forum"

Directia Generala de Taxe si Impozite Sectorul 3 | Primaria Sectorului 3
Directia Generala de Taxe si Impozite Sectorul 4 | Primaria Sectorului 2
Primaria Municipiului Bucuresti | Administratia Strazilor Bucuresti (ASB)
Centrul de Protectie a Plantelor Bucuresti
Scoala de Arte a Municipiului Bucuresti
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA)
Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a Municipiului Bucuresti (ASPA)
Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismi a Municipiului Bucuresti (AMCCRS)
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3 (DGASPC S3) | Directia Evidenta Persoanelor Sector 3 (DEP S3)
Garda Forestiera | Algorithm Residential S3 | Muzeul Dunarii de Jos
Directia Generala de Salubritate Sector 3 (DGS S3)

Dispozitii generale

Prezentul regulament se aplica procedurii privind acordarea unui sprijin financiar pentru decontarea dispozitivelor de corectie speciale, respectiv ochelari de vedere.

Prezentul regulament are ca scop stabilirea principiilor, cadrului general si a procedurii pentru acordarea unui sprijin financiar in valoare de maximum …. lei/beneficiar/an, salariatilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului Sectorului 3, cu scopul de a preveni orice fel de actiune care ar periclita sanatatea, integritatea fizica si psihica a angajatului, in cazul in care activitatea prestata de acesta implica un echipament cu ecran de vizualizare, in vederea achizitionarii unui dispozitiv de corectie special, aici fiind inclusi ochelari de vedere, care vizeaza in mod specific corectarea si prevenirea dificultatilor vizuale.

Procedurea de acordare este in conformitate cu prevederile urmatoarelor acte normative:

  1. Legea nr. 319/2006 – Legea securitatii si sanatatii in munca cu modificarile si completarile ulterioare;
  2. H.G. nr. 1425/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare;
  3. H.G. nr. 1028/2006 privind cerintele minime de securitate si sanatate in munca referitoare la utilizarea echipamentelor cu ecran de vizualizare;
  4. Directiva 90/270/CCE privind conditiile minime de securitate si sanatate pentru lucrul la monitor.

 

In intelesul prezentului regulament , termenii si expresiile de mai jos au urmatoarea specificatie:

a) Beneficiar – salariatul care desfasoara in mod obisnuit/cu preponderenta o activitate care implica un echipament cu ecran de vizualizare si caruia i se acorda sprijin financiar, in conditiile prezentului regulament;

b) Cerere tip – cerere pentru acordarea sprijinului financiar completata de solicitant si de catre conducatorul locului de munca;

c) Sprijin financiar – suma de bani, acordata numerar, in valoare de maximum …. lei/beneficiar/an, ca decont pentru achizitionarea unui dispozitiv de corectie special.

Iris Optic: de mai bine de trei decenii
în piața de optică din România

Bine văzut din 1992

Am deschis primul magazin în luna martie a anului 1992. Adică acum mai bine de 30 de ani. Acest lucru face din Iris Optic unul dintre brandurile cu cea mai lungă prezență pe piața de optică din București, și implicit din România. Suntem foarte mândri de tradiția noastră și considerăm că vechimea în branșă reprezintă un indiciu important în ceea ce privește soliditatea unei companii. Sloganul nostru, Bine văzut din 1992, subliniază tocmai acest aspect.

Iris Optic - Berceni

O gamă completă de produse și servicii

Principala arie de competență a companiei sunt ochelarii de vedere. Însă portofoliul nostru include și o plajă largă de ochelari de soare și de lentile de contact, o gamă generoasă de accesorii. Alături de această bogată ofertă de produse, serviciile pe care le propunem reprezintă un alt argument solid de cumpărare. Oferim consultații oftalmologice și optometrice, montaj de lentile și reparații, precum și sfaturi profesioniste pentru toți cei care doresc să aibă mai multă grijă de vederea lor.

Echipa noastră

În clipa de față, echipa Iris Optic cuprinde 14 persoane. Acest număr include atât managementul companiei, cât și personalul din cele trei puncte de lucru. Obiectivul nostru al tuturor este să le oferim clienților niște servicii de o calitate excepțională, și astfel să ne asigurăm loialitatea lor, precum și cât mai multe recomandări și recenzii pozitive. De aceea, toți angajații noștri au absolvit cursuri de profesionalizare în optometrie, și au diplome de specialiști optometriști.

RĂZVAN

Optometrist

MIHAI

Optometrist

VALENTINA

Optometrist

GEORGIANA

Optometrist

CARMEN

Optometrist

CORINA

Optometrist

Ochelari în zece minute

În domeniul nostru de activitate sunt frecvente cazurile în care clientul are nevoie să își primească foarte rapid noua pereche de ochelari. Situațiile sunt dintre cele mai diverse. Poate fi vorba despre o plecare iminentă în concediu, despre pierderea foștilor ochelari sau despre o mulțime de alte întâmplări neprevăzute. De aceea, facem tot ceea ce ne stă în putință ca produsele achiziționate să ajungă la ei cât mai repede. În acest sens, cei care comandă online au parte de livrare chiar a doua zi, iar pentru cei cu adevărat grăbiți, oferim un serviciu unic pentru piața din România: montaj de lentile în nu mai mult de zece minute.

ochelari in 10 minute - Iris Optic

Principalii furnizori

Calitatea produselor pe care le comercializăm, alături de cea a serviciilor pe care le oferim, reprezintă unul dintre aspectele cheie ale succesului nostru. În ceea ce privește ochelarii de vedere, lucrăm împreună cu cei mai importanți jucători la nivel mondial atât pentru partea de rame—Luxottica, Kering, LVMH si Safilo—, cât și pentru lentile: Essilor, Hoya și Zeiss. În afară de aceste super branduri, avem colaborări cu producători din piața autohtonă: DRG, AMC și MCM pentru rame, și Rhein pentru lentile. Portofoliul de ochelari de soare pe care îl oferim este foarte larg. Îl el se găsesc majoritatea brandurilor de sub umbrela Luxottica—Armani Exchange, Brooks Brothers, Burberry, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Oakley, Persol, Prada, Tiffany&Co. și, bineînțeles Ray-Ban—, precum și majoritatea brandurilor Kering—Gucci, Montblanc, Chloé, Cartier, Balenciaga și Bottega Veneta.

Locatiile noastre

Iris optic—Berceni

Sos. Berceni, nr. 183
0770 375 107

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

Sambata: 10:00 – 14:00

Duminica: Inchis

Iris opticcarol I

Bld. Carol I, nr. 39
0733 267 826

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

Sambata: 10:00 – 14:00

Duminica: Inchis

iris opticion mihalache

Bld. Ion Mihalache, nr. 195
0725 141 140

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

Sambata: 10:00 – 14:00

Duminica: Inchis