Serviciile noastre

Montaj rapid, garanție și reparații profesionale

Pachetul de servicii pe care ți-l oferim acoperă toate nevoile specifice acestui domeniu, indiferent dacă este vorba despre cele medicale—servicii optometrice și oftalmologice—, despre facilitățile financiare legate de înlesnirea accesului la anumite produse, sau despre serviciile de montare de lentile și reparațiile de rame. Încredere de care ne bucurăm din partea clienților noștri este cel mai bun indicator al competenței noastre. Faptul că avem clienți care ne-au rămas fideli timp de trei decenii și au orientat spre noi și restul membrilor familiei, este o dovadă solidă a faptului că ne facem bine treaba, iar piața înțelege și apreciază acest lucru.

Reparații și mentenanță pentru ochelari

Reparații și mentenanță pentru ochelari

Credem în relațiile pe termen lung. De aceea, considerăm că momentul în care cumperi de la noi o primă pereche de ochelari, reprezintă doar punctul de start al unei lungi colaborări. Suntem alături de tine pe toată durata de viață a produsului pe care l-ai achiziționat, cu servicii profesionale complete de reparații și mentenanță astfel încât să ai parte de o experiență de purtate cât mai plăcută.

Prin urmare, în cazul în care ți s-au stricat ochelarii, sau dacă ai nevoie de anumite ajustări astfel încât să poți beneficia de un plus de confort, suntem gata să te ajutăm, indiferent care este problema pentru care ai nevoie de asistență.

Serviciile pe care le oferim includ: schimbarea brațelor, înlocuirea pernițelor, schimbarea șuruburilor, repararea balamalelor, suduri simple și complexe și tăierea lentilelor la dimensiunea dorită.

Cel mai rapid serviciu de montaj din Bucuresti

Cel mai rapid serviciu de montaj din Bucuresti

Aceasta este unul dintre serviciile care ne diferențiază în piața de optică a Bucureștiului. Suntem singura companie care oferă serviciul de asamblare a ochelarilor în zece minute din momentul alegerii ramei și a lentilelor. Serviciu este disponibil în laboratorul din magazinul Iris Optic din Bulevardul Carol I, nr. 39, iar lentilele care se pretează la montajul rapid au dioptriile cuprinse între -6sf și +6sf.

Casco gratuit pentru lentilele progresive Varilux

Casco gratuit pentru lentilele progresive Varilux

Optând pentru serviciul CASCO GRATUIT de la Iris Optic, nu vei mai avea nicio grijă în legătură cu integritatea lentilelor progresive pe care le porți. Vei avea garanție premium pentru oricare dintre modelele de lentile progresive Varilux pentru care ai optat.

În perioada garanției beneficiezi de posibilitatea înlocuirii lentilelor în următoarele condiții:
75% discount la inlocuirea lentilelor distruse în primul an și 50% discount la înlocuirea
lentilelor distruse în al doilea an.

Garanția este valabilă pe o perioadă de doi ani de la data achizițieii și se aplică indiferent dacă este vorba despre zgârieturi pe suprafața lentilei, de fisuri sau de ciobire.

* Garanția se aplică numai în cazul în care noile lentile au acelasi design, sunt făcute din același material, au fost îmbunătățite cu aceleași tratamente și sunt destinate aceleiași prescripții. Valoarea discountului se aplică la prețul valabil în momentul solicitării înlocuirii lentitelor, și nu face obiectul altor promoții. Garanția premium poate fi folosită o singură dată pentru o anumită lentilă.