Casco Lentile Progresive Varilux

De acum poti sta linistit cu privire la siguranta lentilelor progresive pe care le porti alegand CASCO GRATUIT ce asigura garantie premium oricarui model de lentile progresive Varilux.

Garantie

Pe perioada garantiei beneficiezi de posibilitatea inlocuirii lentilelor in urmatoarele conditii:

75% discount la inlocuirea lentilelor distruse in primul an

50% discount la inlocuirea lentilelor distruse in al doilea an

Garantia se aplica numai in cazul in care noile lentile au acelasi design, acelasi material si tratament si pentru aeeasi prescriptie. Valoarea discountului se aplica la pretul valabil in momentul solicitarii inlocuirii lentitelor si nu face obiectul altor promotii. Garantia premium poate fi folosita o singura data pe aceeasi lentila.

Perioada garantiei

Garantia este valabila pe o perioada de 2 ani de la data achizitionari si se aplica in caz de orice fel de distrugere a lentilelor:

✔ Zgarieturi

✔ Ciobituri

✔ Fisuri

Cel mai rapid serviciu de montaj din Bucuresti

Iris Optic Bucuresti realizeaza pentru dumneavoastra in regim de urgenta montajul ochelarilor in 10 minute in laboratorul propriu din locatia Bld. Carol I, nr. 39, folosind aparatura de ultima generatie.

Lentilele cuprind dioptrii intre -6sf si +6sf.

Servicii reparatii si montaj in laboratorul Iris Optic Bucuresti, Sectorul 2

Iris Optic Bucuresti si-a dezvoltat in timp un laborator profesional de montaj, reparatii si mentenanta a produselor vandute. Astfel, orice problema intampinati la perechea dumneavoastra de ochelari, specialistii nostri pot ajusta, cu usurinta, defectul, pentru a va oferi confortul dorit.
Daca ti s-au stricat ochelarii sau ai nevoie de unele ajustari ale acestora, specialistii opticieni de la Iris Optic Bucuresti ofera servicii complete si de durata de reparatii a ochelarilor si de ajustare a lentilelor in rame.

✔ schimbare brate

✔ inlocuire pernite

✔ schimbare suruburi

✔ reparatii balamale

✔ suduri simple si complexe

✔ taiere lentile la dimensiunea dorita

Galerie foto servicii reparatii si montaj

Formular de contact – Reparatii ochelari

Locatie: Bld. Carol I, nr. 39

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic