Programează-te la o consultație gratuită

Te așteptăm la oricare dintre cele două locații Iris Optic

O consultație oftalmologică este cel mai la îndemână și mai eficient mod de a depista problemele ochilor, încă din stadiile timpurii. Medicii noștri te așteaptă în oricare dintre cele două puncte de lucru Iris Optic, ca să îți spună tot ce trebuie să știi în legătură cu nivelul de performanță a vederii tale și cu starea generală de sănătate a ochilor tăi.

Nu mai aștepta, programează-te chiar acum!

consultaie gratuita

Investigațiile care vor fi făcute

Fiecare consult realizat de către medicul oftalmolog la Iris Optic include următoarele trei investigații, esențiale pentru evaluarea sănății ochilor tăi:

  1. determinarea dioptriilor;
  2. evaluarea tensiunii oculare;
  3. fundul de ochi.
consultatie gratuita

Medicul oftalmolog și optometristul

Oftalmologia este ramura medicală care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni ale globului ocular și ale anexelor acestuia (pleoapele, sistemul lacrimal).

Optometria reprezintă știința care are drept obiect de activitate studiul echipamentelor optice, al lentilelor și aparatelor pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor oculare. Prin urmare, optometria este mai degrabă inginerie, nu medicină. Vezi mai multe detalii în acest articol.

În situația în care ai început să constați anumite scăderi ale performanțelor vederii, și consideri că este posibil să ai nevoie de ochelari sau de lentile de contact, o vizită la un optometrist reprezintă o alegere bună. El va putea să îți determine dioptriile și să îți dea recomandările necesare pentru alegerea dispozitivului optim pentru corectarea problemelor de care suferi. Dacă optometristul va depista o situație mai complicată, care depășește sfera lui de competență și ține de domeniul patologiei, vei fi îndrumat către un oftalmolog pentru evaluare și tratament suplimentar.

Casco gratuit pentru lentilele progresive Varilux

Însă dacă suferi de o afecțiune cronică a ochiului, de vreo altă problemă de sănătate care afectează și ochii sau de o boală de ochi care necesită o intervenție chirurgicală, cel mai indicat este să consulși direct un oftalmolog.

De asemenea, daca nu ai făcut un examen complet de ochi dilatat până la vârsta de 40 de ani, este timpul să te programezi pentru o investigație oftalmologică, făcută de un medic specialist. Îți recomandăm să tratezi acest lucru ca o parte importantă a controlului medical de rutină, și să recurgi la el chiar dacă nu crezi că suferi de vreo afecțiune a ochiului.

Programul consultațiilor oftalmologice

Programeză-ți consultația la oricare dintre cele două centre Iris Optic din București, în funcție
de proximitate și de programul tău.

Iris Optic—Soseaua Berceni nr. 183
Joi: 13:30–16:30

Iris Optic—Bulevardul Carol I nr.39
Luni: 15:30–18:30
Sâmbătă: 10:30–13:30

Iris Optic—Bulevardul Ion Mihalache nr. 195 (vizavi de Piața Domenii)
Joi: 15:30–18:30
Sâmbătă: 10:30–13:30

Formular de programare

Suntem aici ca să te ajutăm. Te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru o consultație gratuită.