Lentile Progresive

Iris Optic Bucuresti s-a specializat in furnizarea celor mai bune si calitative lentile progresive. In timp ce lentilele bifocale au o linie vizibila care împarte lentila în doua (jumatatea superioara pentru vederea la distanta, iar jumatatea inferioara pentru vederea la aproape), lentilele progresive nu au acest inconvenient.

Avantajele evidente ale lentilele progresive sunt confortul sporit pe care il simti odata ce ai vederea corectata de o singura pereche de ochelari. În termeni estetici, lipsa acelei linii (prezenta pe lentila bifocala) este un mare avantaj. Daca petreci mult timp în fata ecranelor, purtand lentile progresive pentru utilizarea computerului, confortul zilnic va fi sporit.

Avem o oferta speciala pentru tine:

Bucura-te de 30% reducere lentilele progresive ESSILOR!

Consultanta oftalmologica gratuita

Iris Optic Bucuresti iti pune la dispozitie un consult oftalmologic cu medic specialist oftalmolog gratuit pentru determinarea dioptriei.

In cazul in care nu stii ce tip de lentile sa alegi sau ai intrebari, contacteaza-ne in oricare din cele 4 locatii si optometristul de serviciu te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Beneficii

✔ Elimina disconfortul utilizarii a 3 perechi de ochelari;

✔ Ajuta la acomodare rapida si usoara a vederii in mod natural;

Lentilele  progresive elimină saltul inconfortabil de imagine, care apae in cazul lentilelor bifocale, având un gradient lin și consistent între părțile diferite ale lentilei.

Preturi lentile progresive

DE LA

1352 lei / pereche

DE LA

1188 lei / pereche

DE LA

806 lei / pereche

DE LA

1250 lei / pereche

*Fiecare furnizor are mai multe modele, in functie de nevoile tale.

**Lentilele se pot personaliza

Te asteptam in magazin pentru a vedea care ti se potriveste!

Formular de contact – Lentile Progresive

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic