Lentile MiyoSmart

Reducere 20% pentru lentilele MiyoSmart

Suntem printre primele optici din Romania care au fost acreditate pentru a furniza lentilele MiyoSmart, soluția inovativă produsă de compania Hoya pentru tratamentul miopiei la copii. Te așteptăm cu o reducere de 20% la acest produs inovativ.

lentile progresive

Miopia, unul dintre cele mai răspândite vicii de refracție la nivel mondial

Există estimări potrivit cărora, până în anul 2050, dintre cele zece miliarde de persoane care vor alcătui populația lumii la momentul respectiv, aproximativ jumătate—adică în jurul de de cinci miliarde—ar putea fi atinse de această problemă.

Din punct de vedere al impactului în funcție de grupa de vârstă, miopia are rata de progresie cea mai severă la copiii de până în zece ani. (Bineînțeles, la copiii cu miopie forte, aceste rate de progresie sunt semnificativ mai mari decât la medie.)

În situațiile în care este ignorată, sau dacă e tratată necorespunzător, miopia poate duce la probleme serioase de vedere, care îl vor însoți pe actualul copil pe tot parcursul vieții.

Lentilele MiyoSmart, proiectate pentru a face față stilului de viață activ al copiilor

Materialul din care sunt fabricate aceste lentile este policarbonatul. Datorită acestui fapt, ele au în același timp niște calități fizice excelente—fiind ușoare, subțiri și foarte durabile—și oferă un grad ridicat de protecție împotriva radiațiilor UV.

Spre diferență de adulți, copiii nu au cultul lucrurilor. Din acest motiv, de regulă, ei tratează obiectele cu mult mai puțină grijă. Iar ochelarii nu constituie o excepție. Prin urmare, pentru a preveni deteriorarea rapidă, sau și mai grav, eventualele accidentări, lentilele ochelarilor pentru copii trebuie să fie extrem de rezistente la impact.

A doua caracteristică esențială a acestor lentile este protecția foarte bună împotriva razelor UV. La copii, pupila este mai mare, iar rezistența mediilor din interiorul ochiului la lumină este mult mai mică decât în cazul adulților. 

Inovația MiyoSmart destinată reducerii miopiei

Tehnologia cu ajutorul căreia lentilele MiyoSmart reușesc să revoluționeze tratamentul miopiei infantile poartă numele D.I.M.S.—adică Defocus Incorporated Multiple Segments.

O astfel de lentilă este alcătuită din două suprafețe cu funcții complementare. Prima este zona optică centrală, a cărei funcție constă în corectarea erorilor de refracție în privitul de distanță. Grație acestei suprafețe, copilul obține claritate pentru cele mai uzuale dintre nevoile sale zilnice: activitățile de la școală, sportul și privitul la televizor.

A doua zonă—și în asta constă de fapt partea inovativă a lentilelor MiyoSmart—este formată dintr-un set de segmente de focalizare multiplă. Acestea înconjoară uniform zona centrală clară, și care au scopul de a controla progresia miopiei.

Practic, purtând ochelari echipați cu acest gen de lentile, copilul obține în același timp o vedere clară și o defocalizare miopică la toate distanțele de vizualizare.

Studiile clinice au demonstrat eficiența inovației propuse de lentilele MiyoSmart

Spre exemplu, într-o cercetare desfășurată de-a lungul a doi ani, progresia miopiei a fost încetinită, în medie, cu 59%, iar creșterea axială a ochilor a fost încetinită cu o medie de 60% la grupul de copii care au folosit lentilele MiyoSmart. Aceste numere au fost cu mult mai bune decât cele obținute de grupul de copii care au purtat lentile simple de corectare a miopiei.

Formular de contact – Lentile MiyoSmart

Suntem aici ca să te ajutăm. Te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.