Lentile Stellest

Soluția Essilor împotriva miopiei la copii

Miopia reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme oftalmologice la nivel global. La ora actuală se estimează că aproximativ 30% din populația planetei suferă de miopie. Și datorită transformărilor care sunt în plină desfășurare ca urmare a timpilor tot mai lungi petrecuți în fața ecranelor, se estimează că până la mijlocul secolului, acest procent deja îngrijorător, se va dubla.

Grupa de vârstă cea mai frecvent afectată de acest viciu de refracție sunt copii. Lăsată netratată, sau tratată în mod necorespunzător, miopia va afecta într-un mod foarte neplăcut performanțele vederii copilului și din acest motiv va lăsa o amprentă negativă asupra nivelului calității vieții acestuia.

Lentile filtru PC

Corectează și controlează miopia cu Stellest

În mod evident, miopia infantilă trebuie mai întâi corectată. Însă acesta este doar un prim pas. Corectarea vederii nu reprezintă garanția că în viitor, acest viciu de refracție nu va recidiva.

De aceea, în mod ideal, dispozitivele folosite pentru corecție—adică lentilele—trebuie să rezolve și cea mai mare dintre probleme, adică să încetinească ritmul de avansare a bolii.

Lentilele Stellest încetinesc progresia miopiei, în medie, cu 67%

Eficiența purtării lentilelor Stellest a fost demonstrată prin studii clinice extrem de temeinice. Cea mai încurajatoare informație obținută în urma testelor a fost că acest produs de top al laboratoarelor Essilor încetinește evoluția miopiei infantile, în medie, cu 67%, în comparație cu lentilele obișnuite, monofocale. Condiția pentru ca acest nivel să fie atins este ca ochelarii dotați cu lentile Stellest să fie purtați de copil cel puțin 12 ore pe zi.

O inovație remarcabilă destinată încetinirii progresiei miopiei la copii.

Tehnologia folosită se numește Highly Aspherical Lenslet Target (pe scurt: H.A.L.T.). Principiul de funcționare este unul extrem de ingenios. Fiecare lentilă Stellest, pe lângă faptul că îi oferă copilului o vedere clară, conține o constelație de 1.021 de microlentile invizibile. Acestea crează un semnal în interiorul ochiului, care declanșează un mecanism care previne alungirea acestuia. Iar astfel, evoluția miopiei este încetinită.

Lentile filtru PC

Controlul oftalmologic e cel mai sigur mod de a depista miopia infantilă

Sigur că anamneza trebuie să fie făcută de un specialist. El este cel mai în măsură să depisteze nivelul de risc implicat de apariția miopiei. Însă informațiile de mai sus reprezintă un ghid pentru fiecare părinte. Odată ce apar primele semne de exclamare, el va putea lua decizia să meargă cât mai repede la oftalmolog pentru a preveni accelerarea miopiei copilului.

Te așteptăm împreună cu micuțul tău, la Iris Optic la un control oftalmologic gratuit.

Formular de contact – Lentile Stellest

Suntem aici ca să te ajutăm. Te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.