Consultatie oftalmologica GRATUITA

Program nou in toate locatiile!

Consultatie Gratuita

La Iris Optic Bucuresti beneficiezi de Consultatie Gratuita efectuata de Medicul Specialist Oftalmolog.

In ce consta?

✔ Determinarea dioptriilor
✔ Tensiune oculara
✔ Fund de ochi

NOU! De acum avem doua locatii noi in care te asteptam pentru o CONSULTATIE GRATUITA!

B-dul Carol I, Nr.39 si Bld. Ion Mihalache, nr. 195 ( Vis a vis de Piata Domenii )

In urma cererilor voastre, am suplimentat numarul de locuri. Iata noul orar:

Luni – 15:30 – 18:30 Bld. Carol I, nr. 39

Sambata – 10:30 – 13:30 Bld. Carol I, nr. 39

 

Joi – 15:30 – 18:30 Bld. Ion Mihalache, nr. 195 (Vis a vis de Piata Domenii)

Sambata – 10:30 – 13:30 Bld. Ion Mihalache, nr. 195 (Vis a vis de Piata Domenii)

Oftalmologia este specialitatea medicala care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu afectiuni ale globului ocular si ale anexelor globului ocular (pleoapele, sistemul lacrimar).

Optometria este o stiinta ce se axeaza pe studiul echipamentelor optice, al lentilelor si aparatelor pentru diagnosticarea si tratamentul afecsiunilor oculare. Prin urmare, aici vorbim de inginerie, nu de medicina.

Daca aveti dificultati cu vederea – si credeti ca este posibil sa aveti nevoie de ochelari de vedere sau lentile de contact – un optometrist este o alegere buna.

Daca apare ceva care este o preocupare pentru optometrist, acesta va va indruma catre un oftalmolog pentru evaluare si / sau tratament suplimentar.  Daca aveti de-a face cu o problema a ochilor care necesita o interventie chirurgicala, aveti o afectiune a ochilor sau aveti o alta problema de sanatate care afecteaza si ochii, este o idee buna sa consultati un oftalmolog.

De asemenea, daca nu ati avut un examen complet de ochi dilatat pana la varsta de 40 de ani, este timpul sa va programati o intalnire cu un oftalmolog, ca parte a examinarilor de rutina de intretinere a sanatatii – chiar daca nu credeti ca aveti probleme cu ochii sau vederea.

 

Recomandari

Examinarea periodica a vederii si a ochilor reprezinta cea mai sigura metoda de prevenire a bolilor si problemelor oculare. Va recomandam un consult la 6 luni pentru a tine sub control o eventuala afectiune.

Va asteptam periodic la consult, pentru a nu risca agravarea afectiunii oculare.

Personalizare

Prin intermediul unei tehnologii de ultima generatie si a echipei de specialisti optometristi, va punem la dispozitie consultatii profesioniste si precise care va pot indica cu usurinta natura afectiunii si va indruma spre perechea de ochelari potrivita si personalizata nevoilor dumneavoastra.

* Consultatia oftalmologica se realizeaza doar cu programare

Formular de contact – Consultatie GRATUITA

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic