Iris Optic, brandul în care bucureștenii au încredere de un sfert de secol

Iris Optic este una dintre primele optici medicale deschise în București, după Revoluția din decembrie 1989. Faptul că din luna martie a anului 1992 ne găsim printre brandurile bucureștene importante ale acestui domeniu, reprezintă o mândrie atât de mare pentru noi, încât am decis să îl menționăm în slogan. 

Este greu de spus care este secretul longevității într-o piață atât de complicată, în care pretențiile clienților s-au modificat de la un an la altul. Ceea ce se poate spune cu un oarecare grad de certitudine este că am reușit să câștigăm fidelitatea unei mari părți a publicului. Drept dovadă, există clienți alături de care avem o istorie de aproape un sfert de secol. 

Servicii rapide și de calitate, și un portofoliu de produse foarte larg

Și totuși, dacă trebuie să menționăm cele mai importante lucruri datorită cărora am reușit să câștigăm încrederea pieței, acestea ar fi calitatea și viteza serviciilor pe care le oferim, precum și generozitatea gamei de produse din portofoliu.

Din punctul nostru de vedere, o primă achiziție înseamnă doar primul pas al unei relații pe termen lung. Întotdeauna am fost gata să ne ajutăm cât mai prompt clienții, atunci când ochelarii lor au avut nevoie de reparații. Nu am tratat cu superficialitate nicio operațiune de mentenanță, indiferent dacă a fost vorba despre schimbarea sau tăierea lentilelor, despre suduri fine pentru ramele ochelarilor, despre schimbarea șuruburilor, schimbarea brațelor ochelarilor sau despre înlocuirea pernițelor.

Am înțeles cât de importantă este pentru clienții noștri viteza cu care intră în posesia ochelarilor de care au atâta nevoie pentru a-și desfășura activitatea. De aceea am pus la punct un serviciu unic în piața din București. Este vorba despre ochelarii gata în zece minute. Chiar așa: Iris Optic este unica rețea de magazine de optică unde ochelarii sunt gata de purtare într-un interval nu mai lung de zece minute. Singura condiție în acest sens este ca dioptriile lentilelor care trebuie instalate să se încadreze în plaja de la -6 sf la +6 sf.

Diversitatea gamei de produse pe care o oferim este un alt lucru pe care clienții îl apreciază. În portofoliul nostru se găsesc produsele unora dintre ele mai celebre branduri din domeniu— Police, Ray-Ban, Polaroid, Guess, Emporio Armani, Carolina Herrera, Avanglion, Ana Hickmann ș.a.m.d.—, însă avem și variante de nișă, pentru cei care vor să poarte modele de ochelari propuse de branduri de top mai rar întâlnite în țara noastră. Un bun exemplu în acest sens sunt ochelarii produși de marca de lux britanică Cutler and Gross.

Echipa Iris Optic, cel mai important ingredient al succesului nostru

Dar cel mai important ingredient al longevității companiei noastre, și al succesului ei în piața de optică a Capitalei este echipa Iris Optic. Datorită profesionalismului care îi caracterizează, optometriștii noștri au reușit să câștige încrederea tuturor celor care au călcat pragul magazinelor noastre.

Sperăm din toată inima ca în anii care vor urma să rămânem, în continuare, în topul preferințelor voastre. Iar în acest sens suntem gata să depunem aceleași eforturi pe care le-am depus și până în momentul de față.