Locatia de la Ion Mihalache

In locatia Ion Mihalache veti gasi produse adaptate nevoilor dumneavoastra, la preturi decente si cu oferte personalizate pentru fiecare purtator in parte. In aceasta locatie gasiti rame de ochelari, atat pentru adulti cat si pentru copii. Aceste rame pot fi de la furnizori renumiti, precum: Avanglion, Guess, Gant, Ana Hickman, Silhouette, cat si rame accesibile din clasa economica.

Va oferim

Consultatii oftalmologice computerizate

In magazinul  Iris Optic Bucuresti din B-dul. Mihalache puteti beneficia de consultatie pentru stabilirea dioptriilor, asigurata de optometrist. 

Laborator de montaj

In locatia Iris Optic de pe B-dul Ion Mihalache dispunem de laborator de montaj modern pentru rame si lentile de ochelari.

Reparatii ochelari

La Iris Optic – Ion Mihalache se pot realiza si mici reparatii la ochelari.

Consultanta

Puteti beneficia de consultanta in alegerea ramelor si lentilelor necesare utilizarii cat mai corecte a ochelarilor dumneavoastra.

Produse

Rame pentru ochelari

In aceasta locatie gasiti rame de ochelari, atat pentru adulti cat si pentru copii. Aceste rame pot fi de la furnizori renumiti, precum: Avanglion, Guess, Gant, Ana Hickman, Silhouette, cat si rame accesibile din clasa economica.

Lentile pentru ochelari

Producatorii lentilelor cu care lucram in locatia Mihalache sunt: Rhein, Essilor, Hoya, Zeiss. Lentilele beneficiaza de un raport calitate/pret corect, acestea fiind adaptate in functie de nevoile fiecarui purtator in parte. Gasiti la noi lentile din sticla organica (plastic), sticla minerala, policarbonat, trivex, cu tratamente aplicate pe acestea: durificare, antireflex, fotocromatic, colorate, polarizare.

Ochelari de soare cu dioptrii

In aceasta locatie gasiti ochelari de soare cu lentile polarizate Avanglion, Polar View, cat si rame de ochelari cu clip-on (atasament de soare cu magnet adaptat ramelor de vedere care se aplica peste lentila cu dioptrii).

Locatie

Bld. Ion Mihalache, nr. 195

Telefon

Program

Lun: 10 am – 19 pm
Mar: 10 am – 19 pm
Mie: 10 am – 19 pm
Joi: 10 am – 19 pm
Vin: 10 am – 19 pm
Sam: 10 am – 14 pm
Dum: Inchis

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic