Servicii

Consultatii oftalmologice computerizate
Laborator de montaj
Reparatii ochelari
Consultanta

Produse

Rame pentru ochelari
Lentile pentru ochelari
Ochelari de soare cu dioptrii

In magazinul Optica Iris Bucuresti din B-dul. Mihalache puteti beneficia de consultatie pentru stabilirea dioptriilor, asigurata de optometrist. De asemenea, puteti beneficia de consultanta in alegerea ramelor si lentilelor necesare utilizarii cat mai corecte a ochelarilor dumneavoastra.

In locatia Mihalache veti gasi produse adaptate nevoilor dumneavoastra, la preturi decente si cu oferte personalizate pentru fiecare purtator in parte. In aceasta locatie gasiti rame de ochelari, atat pentru adulti cat si pentru copii. Aceste rame pot fi de la furnizori renumiti, precum: Avanglion, Guess, Gant, Anna Hickman, Silhouette, cat si rame accesibile din clasa economica.

Producatorii lentilelor cu care lucram in locatia Mihalache sunt: Rhein, Essilor, Hoya, Zeiss. Lentilele beneficiaza de un raport calitate/pret corect, acestea fiind adaptate in functie de nevoile fiecarui purtator in parte. Gasiti la noi lentile din sticla organica (plastic), sticla minerala, policarbonat, trivex, cu tratamente aplicate pe acestea: durificare, antireflex, fotocromic, colorate, polarizare.

In aceasta locatie gasiti ochelari de soare cu lentile polarizate Avanglion, Polar View, cat si rame de ochelari cu clip-on (atasament de soare cu magnet adaptat ramelor de vedere care se aplica peste lentila cu dioptrii).

La Optica Iris Mihalache se pot realiza si mici reparatii la ochelari.

Galerie foto

Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti

Contact

Bld. Ion Mihalache, nr. 195

Mijloace de transport
RATB: 300, 282 | Tramvai: 24, 42, 45

0725 141 140

(apelare directa)
Lu - Vi: 10 - 19
Sa: 10 - 14
Du: Inchis

Ai nevoie de o informatie?

Trimite-ne un mesaj