Lentilele Miyosmart
martie 31, 2022
Lentilele Miyosmart

Despre lentilele Miyosmart de la Hoya

Suntem mândri să anunțăm că suntem printre primele cabinete din Romania care au fost acreditate pentru a furniza lentilele MiyoSmart în tratamentul miopiei la copii. MiyoSmart este o lentilă de ochelari inovatoare dezvoltată de Hoya, folosind o tehnologie premiată D.I.M.S (Defocus Incorporated Multiple Segments) pentru a încetini progresia miopiei la copii.

Se estimează că 5 miliarde de oameni, adică jumătate din populația globală, ar putea fi afectați de miopie până în anul 2050.1  Rata anuală a progresiei miopiei este cel mai des întâlnită la copii sub vârsta de 10 ani. Ratele de progresie semnificativ mai mari pot fi observate în special la copiii cu miopie forte.  Dacă nu este tratată, miopia poate duce la probleme de vedere pe termen lung. Împreună putem combate miopia la copii.

Rezultatele studiilor clinice de 2 ani arată că lentilele MiyoSmart încetinesc progresia miopiei în medie cu 59% și încetinesc creșterea axială a ochilor cu o medie de 60%.

MiYOSMART a fost lansat în peste 20 de țări din întreaga lume și au fost tratați peste 500.000 de pacienți.

În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția. În anul 2020, a câștigat premiul Silmo d’Or în categoria ”Vedere” la Târgul de optică Silmo de la Paris.

Modalitati de contact pentru mai multe detalii:

Lentilele Miyosmart

Cum reusesc lentilele Miyosmart sa reduca miopia?

Lentilele MiyoSmart folosesc D.I.M.S. tehnologie (Defocus Incorporated Multiple Segments). D.I.M.S este compus dintr-o zonă centrală clară folosită pentru a corecta miopia copilului pentru a permite o vedere clară pentru școală, sport și vizionarea la televizor. Partea inteligentă este introducerea mai multor segmente de focalizare care înconjoară uniform zona centrală clară, care se extind în periferia mijlocie a cristalinului pentru a controla progresia miopiei. Prin urmare, obiectivul MiyoSmart oferă o vedere clară și o defocalizare miopică simultan la toate distanțele de vizualizare.

Lentilele Miyosmart

Cat de rezistente si durabile sunt lentilele pentru stilul de viata activ al unui copil?

Lentilele MiyoSmart sunt perfecte pentru copiii activi, deoarece sunt fabricate din policarbonat, care nu numai că este foarte rezistent la impact, ușor și subțire, dar oferă și protecție UV excelentă.

Copiii sunt mai predispuși să deterioreze ochelarii și lentilele de ochelari decât adulții, așa că este esențial ca ramele și lentilele selectate pentru copii să fie la înălțime, să se potrivească bine și să fie foarte durabile pentru a evita rănirea ochilor după, de exemplu, o minge de fotbal primită în față.  Copiii sunt, de asemenea, mai susceptibili la efectele radiațiilor UV asupra ochiului, aproximativ 80% din timpul vieții expunerii la UV în ochi având loc înainte de vârsta de 18 ani. Motivul este că corneea, cristalinul și corpul vitros al copilului sunt incredibil de clare și prin urmare transmite mai multă lumină în ochi. Acest lucru, împreună cu copiii care au pupile mai mari, care permit din nou să pătrundă mai multă lumină în ochi și faptul că copiii se joacă afară mai mult decât adulții înseamnă că este important ca lentilele de ochelari pentru copii să ofere o protecție UV adecvată pentru a evita probleme viitoare, cum ar fi cataracta și maculopatia legată de vârstă. Lentilele MiyoSmart oferă atât protecție la impact, cât și protecție UV excepțională.

 

Pentru si mai multe detalii, te invitam sa vizionezi urmatorul video:

Contacteaza-ne pentru a beneficia de cele mai bune preturi! 

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic