Lacul Tei

Bld. Lacul Tei nr. 56, bl. 19

Va oferim

  • Consultatii oftalmologice computerizate
  • Laborator de montaj
  • Reparatii ochelari
  • Consultanta

Produse

  • Rame pentru ochelari
  • Lentile pentru ochelari
  • Ochelari de soare cu dioptrii
  • Your Content Goes Here

Consultatie oftalmologica gratuita

Consultatia oftalmologica GRATUITA, efectuata de medic primar oftalmolog in locatia Iris Optic – Lacul Tei, cuprinde urmatoarele investigatii

Serviciile oferite in locatia  Iris Optic  Bucuresti din Lacul Tei sunt urmatoarele: consultatii pentru determinare de dioptrii, consultatii pentru adaptare lentile de contact, recomandare si vanzare produse: rame de ochelari pentru adulti si copii, lentile pentru ochelari, lentile de contact si solutii de intretinere pentru acestea, ochelari de soare, accesorii pentru ochelari, mici reparatii pentru ochelari.

Magazinul nostru din B-dul Lacul Tei va pune la dispozitie o gama larga de rame pentru ochelari de la producatori consacrati Carolina Herrera, Police, Guess, Gant, Avanglion, Anna Hickman, Silhouette, Stepper, cat si rame accesibile din clasa economica.

Producatorii lentilelor cu care lucram in locatia Lacul Tei sunt: Rhein, Essilor, Hoya, Zeiss. Lentilele pentru ochelari beneficiaza de un raport calitate/pret corect, acestea fiind adaptate in functie de nevoile fiecarui purtator in parte. Gasiti la noi lentile din sticla organica (plastic), sticla minerala, policarbonat, trivex, cu tratamente aplicate pe acestea: durificare, antireflex, fotocromic, colorare, polarizare.

Producatorii lentilelor de contact cu care lucram sunt Bausch&Lomb, Johnson&Johnson, Alcon.

In aceasta locatie gasiti ochelari de soare cu lentile polarizate Polaroid, INVU, Avanglion, Polar View, cat si rame de ochelari cu clip-on (atasament de soare cu magnet adaptat ramelor de vedere care se aplica peste lentila cu dioptrii).

In magazinul Iris Optic Bucuresti din B-dul. Lacul Tei gasiti aparatura Nautilus cu ajutorul caruia puteti experimenta purtarea diferitelor tipuri de lentile (lentile progresive, lentile pentru utilizatorii de ecrane digitale, lentile monofocale), cat si diferite tratamente aplicate pe acestea: fotocromoc, antireflex, filtru UV.

Contacteaza-ne