Consultatie oftalmologica GRATUITA

Consultatia oftalmologica GRATUITA, efectuata de medic primar oftalmolog in locatia Optica Iris - Lacul Tei, cuprinde urmatoarele investigatii:

  • determinare de dioptrii cu aparatura computerizata de ultima generatie
  • examen fund de ochi
  • tensiune oculara.*

Consultatia se face pe baza de programare.

*detalii in magazin

Servicii

Consultatii oftalmologice computerizate
Laborator de montaj
Reparatii ochelari
Consultanta

Produse

Rame pentru ochelari
Lentile pentru ochelari
Ochelari de soare cu dioptrii

Serviciile oferite in locatia Optica Iris Bucuresti din Lacul Tei sunt urmatoarele: consultatii pentru determinare de dioptrii, consultatii pentru adaptare lentile de contact, recomandare si vanzare produse: rame de ochelari pentru adulti si copii, lentile pentru ochelari, lentile de contact si solutii de intretinere pentru acestea, ochelari de soare, accesorii pentru ochelari, mici reparatii pentru ochelari.

Magazinul nostru din B-dul Lacul Tei va pune la dispozitie o gama larga de rame pentru ochelari de la producatori consacrati Carolina Herrera, Police, Guess, Gant, Avanglion, Anna Hickman, Silhouette, Stepper, cat si rame accesibile din clasa economica.

Producatorii lentilelor cu care lucram in locatia Lacul Tei sunt: Rhein, Essilor, Hoya, Zeiss. Lentilele pentru ochelari beneficiaza de un raport calitate/pret corect, acestea fiind adaptate in functie de nevoile fiecarui purtator in parte. Gasiti la noi lentile din sticla organica (plastic), sticla minerala, policarbonat, trivex, cu tratamente aplicate pe acestea: durificare, antireflex, fotocromic, colorare, polarizare.

Producatorii lentilelor de contact cu care lucram sunt Bauch&Lomb, Jhonson&Jhonson, Alcon.

In aceasta locatie gasiti ochelari de soare cu lentile polarizate Polaroid, INVU, Avanglion, Polar View, cat si rame de ochelari cu clip-on (atasament de soare cu magnet adaptat ramelor de vedere care se aplica peste lentila cu dioptrii).

In magazinul Optica Iris Bucuresti din B-dul. Lacul Tei gasiti aparatura Nautilus cu ajutorul caruia puteti experimenta purtarea diferitelor tipuri de lentile (lentile progresive, lentile pentru utilizatorii de ecrane digitale, lentile monofocale), cat si diferite tratamente aplicate pe acestea: fotocromoc, antireflex, filtru UV.

Galerie foto

Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti

Contact

Bld. Lacul Tei nr. 56, bl. 19

0732 948 588

(apelare directa)
Lu - Vi: 9 - 20;
Sa: 9 - 14;
Du: Inchis

Ai nevoie de o informatie?

Trimite-ne un mesaj