Iris Optic – optica medicala din care bucurestenii isi cumpara ochelari de un sfert de secol
ianuarie 17, 2020
IRIS-OPTIC

Dupa revolutie si lipsurile de tot felul, capitalismul le-a deschis romanilor drumul spre piata libera si consum nelimitat. Usor-usor, micii intreprinzatori au luat locul mamutilor statului. Economia a inceput sa se dezvolte. Au aparut tot mai multe firme si branduri. Dar cate dintre ele au rezistat pana astazi?In Bucuresti, optica medicala Iris Optic este una dintre primele deschise. Dar cum a reusit sa reziste in fata cerintelor publiclului tot mai pretentios si in fata concurentei acerbe? Din martie 1992, Iris Optic este recunoscuta ca fiind in topul cautarilor pentru optica medicala Bucuresti pentru servicii de calitate si, mai ales, rapide.

La aceasta optica, bucurestenii merg in deosebi pentru a-si repara pe loc ochelarii. Schimbarea si taierea lentilelor, suduri rame ochelari, schimbare suruburi, inlocuire pernite, schimbare brate ochelari si lista continua.De asemenea, Iris este optica medicala unde ochelarii sunt gata in doar 10 minute! Daca dioptriile pe care optimetristul le identifica se incadreaza in intervalul -+6 sf, ochelarii sunt rapid pregatiti si livrati clientului. Iar rapiditatea serviciilor este in topul cerintelor noastre in epoca vitezei, mai ales, in cel mai mare oras din Romania.

Cand privesti vitrinele cu ochelari din cele 3 optici Iris (Bd. Ion Mihalache, nr 195, Bd. Carol, nr 39, Bd. Lacul Tei, nr. 56, bl. 19), ramai fascinat si de ochelarii de soare. Cele mai mari branduri din lume, precum Police, Polaroid, Guess, Carolina Herrera, Avanglion, Ana Hickmann si multe altele isi asteapta clientii la proba.

Secretul longevitatii, ca sa spunem asa, pare sa fie diversitatea produselor, rapiditatea si calitatea serviciilor oferite, pregatirea personalului. Impreuna, dar nu numai, aceste puncte contureaza strategia succesului intr-o astfel de nisa, precum a magazinelor specializate in servicii de optimetrie. Astfel, Iris Optic primeste un loc fruntas in topul opticilor medicale din care bucurestenii isi cumpara ochelari de peste 25 de ani.

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic