Cum știi ce tratament de lentile ai nevoie?
ianuarie 17, 2020
tratament lentile

„Prima dată când îți cumperi ochelari, să alegi un tratament de lentile dintre nenumărate opțiuni poate fi o experiență destul de intimidantă. Iată ce trebuie să știi despre cele mai populare tratamente!”

Protecție pentru lumina albastră:

Tratamentul pentru lumina albastră este cunoscut pentru protecția pe care o oferă împotriva luminii de la ecranul calculatorului. Ceea ce este mai puțin cunoscut este că acesta împiedică trecerea luminii albastre, indiferent de sursa acesteia: telefoane, televizor, alte tipuri de ecrane sau chiar din mediul înconjurător, filtrând și razele UV dăunătoare din lumina naturală. Având în vedere acestea, e evident că orice persoană are de câștigat prin alegerea unui astfel de tratament, deci, până la urmă, cum alegem? Din fericire, există mai multe variante ale acestuia, la diferite puncte de preț și cu diferite grade de protecție. Pentru o persoană care lucrează sau petrece mai mult de 3-4 ore pe zi în fața calculatorului sau cu privirea orientată spre telefon, este indicat un tratament cu un grad de protecție ridicat în timp ce cineva cu mai puțin timp petrecut în fața ecranelor, poate opta pentru o variantă cu grad de protecție mai scăzut.

 

Lentile heliomate:

Lentilele heliomate sunt pe de-o parte un mod excelent de a bloca radiațiile UVA și UVB și pe de altă parte, un excelent mod de a face un fashion statement! Acestea își schimbă culoarea, de la 100% transparente, în interior, la lentile închise, ca cele din ochelarii de soare. Acest tratament este potrivit tuturor persoanelor, indiferent de mediul de lucru sau obiceiurile zilnice, oferind, în același timp, atât protecția și lookul ochelarilor de soare, cât și claritatea ochelarilor de vedere.

Alte tratamente:

La Iris Optic, găsiți lentile care răspund tuturor nevoilor dumneavoastră. Fie că este vorba de un tratament pentru prevenirea zgârieturilor și a depunerilor, sau de protecție pentru diverse feluri de lumină și raze dăunătoare ochilor dumneavoastră, echipa noastră este întotdeauna pregătită să vă răspundă la întrebări și să vă ajute să luați decizia cea mai bună pentru sănătatea și stilul dumneavoastră! Dacă vreți să aflați mai multe, fie despre aceste tipuri de lentile, fie despre altele, vă așteptăm în magazinele noastre!

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic