Servicii

Consultatii oftalmologice computerizate
Laborator de montaj
Reparatii ochelari
Consultanta

Produse

Rame pentru ochelari
Lentile pentru ochelari
Ochelari de soare cu dioptrii

La Optica Iris Bucuresti din B-dul Carol I realizam montajul ochelarilor in 10 minute – dioptrii sferice +6.00sf/-6.00sf - reparatii pe loc (suduri, lipiri, inlocuire parti componente, indreptare/ajustare rame), consultatii pentru determinarea dioptriilor, consultatii pentru adaptarea lentilelor de contact, recomandare si vanzare rame de ochelari pentru copii si adulti, lentile aferente acestora cat si accesorii pentru ochelari, ochelari de soare si rame cu clip-on. Recomandare si vanzare lentile de contact si solutii de intretinere a lentilelor de contact.

Magazinul Optica Iris din B-dul Carol va pune la dispozitie o gama larga de rame pentru ochelari de la branduri consacrate Police, Guess, Gant, Avanglion, Anna Hickman, Silhouette, Stepper, cat si rame accesibile din clasa economica.

Brandurile lentilelor pe care le gasiti in locatia Carol sunt: Rhein, Essilor, Hoya, Zeiss. Lentilele pentru ochelari beneficiaza de un raport calitate/pret corect, acestea fiind adaptate in functie de nevoile fiecarui purtator in parte. Gasiti la noi lentile din sticla organica (plastic), sticla minerala, policarbonat, trivex, cu tratamente aplicate pe acestea: durificare, antireflex, fotocromic, colorare, polarizare.

Producatorii lentilelor de contact sunt: Bauch&Lomb, Jhonson&Jhonson, Alcon.

Galerie foto

Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti Optica Iris Bucuresti

Contact

Bld. Carol nr. 39

0733 267 826

(apelare directa)
Lu - Vi: 10 - 19;
Sa: 10 - 14;
Du: Inchis

Ai nevoie de o informatie?

Trimite-ne un mesaj