Locatia de la Carol I

Magazinul  Iris Optic  din B-dul Carol I va pune la dispozitie o gama larga de rame pentru ochelari de la branduri consacrate Police, Guess, Gant, Avanglion, Anna Hickman, Silhouette, Stepper, cat si rame accesibile din clasa economica. Brandurile lentilelor pe care le gasiti in locatia Carol sunt: Rhein, Essilor, Hoya, Zeiss.

Va oferim

Consultatii oftalmologice computerizate

In magazinul Iris Optic Bucuresti din B-dul. Carol I oferim consultatii pentru determinarea dioptriilor, consultatii pentru adaptarea lentilelor de contact, recomandare si vanzare rame de ochelari pentru copii si adulti lentile aferente acestora cat si accesorii pentru ochelari, ochelari de soare si rame cu clip-on.

Laborator de montaj

In locatia Iris Optic de pe B-dul. Ion Mihalache dispunem de laborator de montaj modern pentru rame si lentile de ochelari.

Reparatii ochelari

La Iris Optic Bucuresti din B-dul Carol I realizam montajul ochelarilor in 10 minute – dioptrii sferice +6.00sf/-6.00sf – dar si reparatii complexe sau chiar „imposibile” pentru orice tip de ochelari (suduri, lipiri, inlocuire parti componente, indreptare/ajustare rame),

Produse

Rame pentru ochelari

Magazinul  Iris Optic  din B-dul Carol va pune la dispozitie o gama larga de rame pentru ochelari de la branduri consacrate Police, Guess, Gant, Avanglion, Anna Hickman, Silhouette, Stepper, cat si rame accesibile din clasa economica.

Lentile pentru ochelari

Lentilele pentru ochelari beneficiaza de un raport calitate/pret corect, acestea fiind adaptate in functie de nevoile fiecarui purtator in parte. Gasiti la noi lentile din sticla organica (plastic), sticla minerala, policarbonat, trivex, cu tratamente aplicate pe acestea: durificare, antireflex, fotocromic, colorare, polarizare.

Ochelari de soare cu dioptrii

In aceasta locatie gasiti ochelari de soare cu lentile polarizate Avanglion, Polar View, cat si rame de ochelari cu clip-on (atasament de soare cu magnet adaptat ramelor de vedere care se aplica peste lentila cu dioptrii).

Locatie

Bld. Carol I, nr. 39

Telefon

Program

Lun: 9 am – 19 pm
Mar: 9 am – 19 pm
Mie: 9 am – 19 pm
Joi: 9 am – 19 pm
Vin: 9 am – 19 pm
Sam: 10 am – 14 pm
Dum: Inchis

pop-up cunsultatie gratuita Iris Optic